Om os

Tim & Simonsen blev grundlagt i Vejle i sommeren 2012 af Annette Timmermann og Annette Simonsen. Der blev fra begyndelsen lagt vægt på egne designs og gode, holdbare produkter, som vi selv gerne ville eje. Annette Simonsen kom med en baggrund indenfor bl.a. sko, og netop denne viden blev en af grundstenene i vores virksomhed, som i dag producerer sandaler, sneaks, sko og støvler i Spanien. Tasker, punge og bælter er også fra begyndelsen blevet designet og produceret i Indien med en skarp kvalitetskontrol, der sikrer at alle Europæiske standarder overholdes. I 2015 fik vi på en af vore mange rejser til Italien øjnene op for de mange fordele ved mikrofiber, og vi begyndte så småt at designe vore egne styles i toppe, så vi i dag med stolthed står med en stor kollektion af forskellige toppe, underkjoler, leggings og trusser i mere end 30 forskellige farver til ekspres levering ud til de danske butikker. Alt produceret i Italien og størstedelen er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret.

I dag bor vi stadig i Vejle, og vi arbejder med kørende sælgere og agenter i både Danmark, Norge, Sverige, Finland, Irland og Holland, og 2 gange om året er vi med som udstillere på de vigtigste messer for indkøbere. Kig under fanebladet Messer, hvor der altid vil være en opdatering.

Har du som butik lyst til at lære os at kende, kan du altid kontakte os på telefon eller mail, og er du forbruger og har set en style, du ikke kan leve uden, hjælper vi dig med at henvise til nærmeste butik. Brug kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.